Preokret Međimurja protiv Osijeka i vrijedna pobjeda 2:1

Konačno je svanulo i Međimurju koje je nakon pet uzastopnih poraza osjetilo slast pobjede.

Utakmica protiv druge ekipe Osijeka pod svjetlima reflektora u prvom dijelu bila je negledljiva. Gosti su bili nešto agilniji i čvršći u duelima, ali nekih prilika nije bilo i na odmor se odlazi bez golova.

Zato je drugi dio obilovao akcijama, prigodama s obje strane a nešto više od 400 gledatelja vidjelo je i tri gola. Gosti dolaze u vodstvo već u 47. minuti kada na jednu dubinsku loptu nalijeće najbolji strijelac lige Špoljarić i Osijek II vodi.

Kao da je gol pokrenuo domaće igrače i igra se premješta na stranu gostiju i uskoro dolazi do poravnanja. Marić je u solo prodoru zavrnuo loptu u sredinu na koju u 60. minuti nalijeće Nino Patafta i zabija iz blizine na 1:1.

Nakon toga pa sve do kraja igra se rasplamsala i prilike se redaju s jedne i druge strane u otvorenoj utakmici. U dva navrata Galopu i Pričekajte spašavaju zicere, a Munivrana i Patafta promašuju iz blizine.

I onda je u posljednjoj minuti dosuđen slobodni udarac za Međimurje. S dvadeset metara preciznim udarcem preko zida kapetan Režić šalje loptu u mrežu za pobjedu 2: 1 i veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

U posljednjem jesenskom kolu iduće subote čakovčani gostuju u Zadru.

(md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE