NK Međimurje remiziralo protiv mađarskog četvrtoligaša

U drugoj kontrolnoj utakmici Međimurje je ugostilo na SRC Mladost mađarski Heviz, četvrtoligaš iz istoimenog grada. Utakmica je završila prijateljski 1:1.

Međimurje je u ovoj utakmici igralo bez četiri standardna igrača, a trener Rade Herceg u drugom poluvremenu dao je priliku mladim igračima, redom ulaznim juniorima.

Cijelu utakmicu Čakovčanci su pritiskali gol gostiju i unatoč mnogobrojnim prilikama lopta nije htjela u gol. I kako to obično biva, u jednoj kontri nesmotrenost domaće obrane i gosti u 76. minuti dolaze u vodstvo. Međutim, Međimurje uspijeva izjednačiti golom Režića u 85. minuti.

Na utakmici u kojoj je Međimurje cijelo vrijeme dominiralo vidjelo se da je to nova ekipa kojoj treba još vremena za uigravanje. U ovoj fazi priprema noge su još teške i falilo je preciznosti u završnim dodavanjima. U Međimurju prijelazni rok još nije završio, tako da su klubu protekli tjedan pristupili Ivan Conjar, zadnji vezni pristigao iz susjednog Varaždina, Marko Šarić, vezni igrač koji je igrao u Sesvetama i Rijeci, i krilni napadač Jan Marciuš koji se vratio iz NK Splita.

Sljedeći tjedan Međimurje igra igra dvije kontrolne utakmice, prva je na rasporedu u srijedu, 2. kolovoza, protiv čakovečke Sloge, a druga u subotu, 5. kolovoza, u goste im dolazi novi trećeligaš Varteks.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE