15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Mladi međimurski nogometaši trenirali i odigrali turnir za prvoligaša iz Osijeka

Protekli tjedan nekolicina mladih međimurskih igrača 2004. i 2005. godišta bili su gosti NK Osijeka.

Na poziv slavonskog prvoligaša odazvala su se dvojica igrača iz škole nogometa NK Rudara iz Murskog Središća (Antolović Fran i Škvorc Antonio) i trojica igrača NŠ Međimurje Čakovec (Lesjak Borna, Janušić Fran i Meglić Luka).

Prilikom dolaska u Osijeku su ih dočekali prvotimci, Međimurec Zoran Lesjak i napadač Eros Grezda, albanski reprezentativac.

Za njihov dolazak i boravak pobrinuli su se glavni skaut Ivo Vranješ i njegov vanjski suradnik Dražen Hlišć.

Osim što su nekoliko dana trenirali u Osijeku, na turneji po Austriji mladi Međimurci za Osijek su odigrali tri utakmice.

Protivnici su im bili TEAM Wiener, Kapfenberg i Admira s kojima su u dvije kategorije ostvarili pet pobjeda, a jednu utakmicu odigrali neriješeno.

Otprije se u Osijeku nalaze trojica međimurskih igrača 2002. godište (Cimerman Ivan, Senčar Karlo i Vurušić Leo) i jedan igrač 2004. godišta, Matija Mendelski.

Prvi mladi međimurski igrači koji su otišli u Osijek su Neven Hlišć i Jurica Antonović (1999. godište) i obojica trenutno igraju za seniorsku momčad NK Međimurja.

Neven Hlišć je na posudbi, dok je Antonović raskinuo s Osijekom i potpisao za čakovečki trećeligaš u kojem je standardni prvotimac.

Ovim putem NK Osijek se zahvaljuje NŠ Međimurje Čakovec i NK Rudar Mursko Središće što su dopustili i omogućili mladim igračima da stječu nova iskustva i upoznaju nove prijatelje.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE