Polet uvjerljiv na domaćem terenu, Rudar poražen u Križevcima, Dinamo (D) upisao remi

Četvrto kolo 3. NL Sjever vodeći Dinamo iz Domašinca dočekao je na vrhu tablice, Polet (SMnM) kao petoplasirana, a Rudar kao sedmoplasirana momčad lige.

Prvu domaću pobjedu u ovoj sezoni Polet (SMnM) je tražio protiv ludbreške Podravine.

Domaći su poveli već u prvoj minuti Preko Marka Šarića da bi u osmoj podebljali prednost na 2:0. Strijelac je bio Edo Žganec, no gosti uspijevaju smanjiti u posljednjoj minuti prvog poluvremena na 2:1 kada zabija Domagoj Banec. Sa istim rezultatom se odlazi na predah.

Početkom drugog poluvremena, točnije u 48. minuti s bijele točke, za svoj drugi pogodak na utakmici, precizan je Marko Šarić koji dovodi Polet u vodstvo 3:1. Vodstvo Poleta ubrzo smanjuje u 61. minuti David Šmrček, Elvis Sabol zabio je u 75. minuti te vratio Poletu dva pogotka prednosti (4:2). Za konačnih 5:2 i visoku pobjedu Poleta u 90. minuti zabio je Petar Horvat.

Polet (SMnM): Jambres, Mesarić, Glavica, Mihalinec, Barat (C), Horvat, Šarić, Jurinić, Žganec, Telebar. (Topolnjak, Štefanec, Sabol, Novak, Žulić, Krištofić, Žganec J.)

Rudar poražen u Križevcima

Rudar je otišao na teško gostovanje u Križevce protiv drugoplasiranog Radnika. Domaćin dolazi u vodstvo pogotkom u 38. minuti, a sa istim rezultatom se odlazi na predah. Već u 51. minuti ponovno pogodak domaćih nogometaša za 2:0. Na 3:0 povisuju pred kraj utakmice, točnije u 88. minuti, što je ujedno bio i konačan rezultat.

Rudar: Kodba, Cimerman, Antolović, Zeljko, Saddi, Mikulić, Hlišć, Vinko, Vas, Martinjaš, Nedeljko K. (Srpak, Liklin, Novak A., Novak L., Nedeljko P., Puljić, Sakač)

Dinamo (D) upisao remi

Nakon dvije pobjede i jednog remija, Dinamo (D) je dočekao NK Papuk iz Orehovice u borbi za nove bodove. No, ovaj put odigrali su “bez ispaljenog metka” 0:0.

Rezultati 4. kola

Dinamo (D) – Papuk 0:0

Podravac – Virovitica 2:0

Polet (SMnM) – Podravina 5:2

Radnik-Križevci – Rudar 3:0

Koprivnica – Varteks

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE