Rudaru derbi u Čakovcu, pobjeda Dinama (D) protiv Virovitice, poraz Graničara (K)

U subotnjem poslijepodnevu odigrane su četiri utakmice 17. kola 3. NL Sjever koje su obilježila brojna uzbuđenja.

Domašinečki Dinamo ugostio je posljednjeplasiranu momčad Virovitice, Međimurje je na čakovečkom stadionu SRC-a Mladost ugostilo ‘zahuktali’ Rudar iz Murskog Središća, dok je kotoripski Graničar gostovao kod Varteksa. Lider prvenstva Polet (SMnM) utakmicu 17. kola će odigrati sutra protiv Koprivnice.

Poraz Graničara (K) protiv Varteksa

Na stadionu Slobode, pred dvjestotinjak gledatelja varaždinski Varteks danas je ugostio kotoripski Graničar, a gledatelji su mogli vidjeti pravu golijadu. Već u devetoj zabija Dejan Glavica, da bi na 2:0 povisio u 20. minuti. Raspoloženi domaćini dobro su otvorili drugo poluvrijeme kada Glavica u 46. minuti postiže hat-trick. U 57. Ivan Dolovski postiže pogodak za 4:0, a dvije minute nakon toga već je 5:0 kada pogodak postiže Matija Kanceljak. Do kraja susreta smanjenje prednosti, točnije u 69. i 71. minuti, kada zabija Nikola Golenja za konačnih 5:2 i povratak nogometaša trenera Marija Piškora vraćaju u Kotoribu bez bodova.

Rudar do sva tri boda u završnici

U jedinom međimurskom derbiju u ovom kolu, momčadi Međimurja i Rudara snage su odmjerile u Čakovcu pred 150 gledatelja u utakmici u kojoj su mreže mirovale prvih 45 minuta. Kada se činilo da će na kraju biti podjela bodova, u trećoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena zabija Evald Vinko za nova tri boda momčadi Damira Lepena Juraka.

Dinamo (D) slavio protiv Virovitice

Domašinečki Dinamo je na Kokotovom vezu pred 150 gledatelja ugostio posljednjeplasiranu Viroviticu. Nakon što su mreže mirovale u prvih 45 minuta, pogodak vrijedan sva tri boda u 53. minuti zabija Dominik Novak za novo slavlje momčadi Dalibora Gorupića.

Rezultati 17. kola
  • Dinamo (D) – Virovitica 1:0
  • Pitomača – Podravina 0:0
  • Međimurje – Rudar (MS) 0:1
  • Varteks – Graničar (K) 5:2
  • Koprivnica – Polet (SMnM) (nedjelja)

NK Međimurje vs NK Rudar

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE