Nika Đurinić i Loren Janković Crnčec iz Judo kluba Zrinski zlatni u Ljubljani

Judaši su sudjelovali u nedjelju na 37.međunarodnom turniru u Ljubljani na ‘Pokal Bežigrada.

Nika Đurinić i Loren Janković Crnčec judaši Judo kluba Zrinski zlatni u Ljubljani.

Priopćenje s natjecanja donosimo u nastavku:

-Natjecanje je okupilo 570 natjecatelja iz 60 klubova i 6 država. Čakovečki klub imao je judaše u uzrastima U12, U14 i U16. U prvom uzrastu U12 nastupio je Noel Ganzer koji je sa tri pobjede i jednim porazom zauzeo 3.mjesto.

U tom uzrastu nastupio je još i Jakov Colev. Nakon uzrasta U12 krenuo je uzrast U14. Petar Balunović nanizao je tri sjajne pobjede te je ušao u finale, u finalnoj borbi nakon isteka vremena nije bilo pobjednika te je borba otišla u produžetke, Petar je skupio tri kazne te izgubio borbu i zauzeo 2.mjesto.

Meris Ramadani imao je šest borbi, pobijedio je dvije borbe te nakon toga zaustavljen u četvrtfinalu gdje odlazi u repasaž, u repasažu nanizao je još tri pobjede te sa ukupno pet pobjedi i jednim porazom zauzeo je 3.mjesto. Roko Krklec sa dvije pobjede i dva poraza zauzeo je 5.mjesto. Anas Ramadani sa jednom pobjedom i dva poraza također je zauzeo 5.mjesto. Mihael Vidaković i Iker Novak zaustavljeni su u prvom kolu.

Nika Đurinić pobjeđivala je protivnice iz Hrvatske, Slovenije te Italije i s četiri pobjede popela se na najviše postolje gdje je osvojila zlatnu medalju. U uzrastu U16 imali su tri predstavnika. Leon Resman prvu borbu je pobijedio, u osmini finala gubi te kroz repasaž nije uspio pobijediti. Jona Žvorc pobijedio je također predstavnike iz Hrvatske, Slovenije te Italije i ušao finale, u finalnoj borbi nakon regularnom vremena borba je otišla u produžetke gdje je Jona nakon tri kazne izgubio te osvojio 2.mjesto.

Loren Janković Crnčec krenuo je dobro u borbe, pobijedio je dvije borbe sa različitim tehnikama koje mu je donijelo finale, u finalnoj borbi krenuo je neoprezno gdje ga je protivnik bacio te dobio bod, Loren se probudio te krenuo napadati gdje se vidjelo da može pobijediti, nakon par vezanih napada bacio je protivnika na leđa te pobijedio i osvojio zlatnu medalju. Tako su Čakovečki judaši osvojili ukupno šest medalja i tri peta mjesta. Na natjecanju su ih vodili trener Neven Žilavec i Filip Šeketa. -‘Možemo biti zadovoljni jer smo ostvarili četiri finalne borbe, ostaje mali žal u ostalim finalnim borbama gdje smo izgubili te borbama za treće mjesto. Na treninzima budemo ispravili pojedine greške te se nadam da na već sljedećem turniru budu rezultati još i bolji,  poručuje trener Filip Šeketa.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE