7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Juniori Košarkaškog kluba Donji Kraljevec prvaci Međimurske i Varaždinske županije

Nakon izvrsnih vijesti koje su nam priredili osnovnoškolci plasmanom na državno natjecanje, i juniori su ostvarili fantastičan uspjeh!

Mladi košarkaši Košarkaškog kluba Donji Kraljevec, juniori rođeni 2001. godine i mlađi i ove su godine pokazali da im na području Međimurske i Varaždinske županije nema premca. Oni su naime, nakon dvije uzastopne titule u kadetskoj kategoriji osvojili i juniorsku ligu i time se zaista zlatnim slovima upisali u povijest donjo kraljevskog sporta, priopćili su nam iz kluba.

Osvajanjem lige juniori su se plasirali na regionalno natjecanje na kojem će, iako su tek ulazno godište u kategoriju juniora, tražiti pobjede protiv ekipa iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

Ovaj rezultat je samo još jedna potvrda i dokaz da se u Donjem Kraljevcu stvara odlična mlada generacija košarkaša koja će u budućnosti činiti okosnicu prve momčadi i stremiti ka košarkaškim visinama.

Ovaj povijesni rezultat su pod vodstvom trenera Mihaela Ružića postigli: David Lepen, Nikola Ivanović, Bono Krušelj, Lovro Horvat, Lovro Moharić, Ivan Mikec, Hugo Jurcec, Matija Štefok, Fabio Gudlin, Erik Trupković, Lovro Vlah i Leonard Kovač

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE