Jing Jang i Gurni muški 4 pobjednici noćnog hakla u Donjem Kraljevcu

Proteklog vikenda u Donjem Kraljevcu u Sportskom parku Fundacije održan je 8. noćni streetball turnir u košarci.

U kategoriji U13 u koju spadaju 2007. godište i mlađi, prijavilo se osam ekipa iz Donjeg Kraljevca, Čakovca, Ludbrega i Ivanovca. Obzirom da je ovo prva godina u kojoj je uključena U13 kategorija organizatori su kako kažu iznimno zadovoljni brojnošću ekipa, posjećenošću tog dijela natjecanja, te bi voljeli da su ovu kategoriju uključili i na ranijim turnirima.

Ističu kako su klinci uživali u košarci, pokazali zavidne košarkaške sposobnosti, nakon dugo vremena vidjeli svoje prijatelje iz košarkaških klubova, te je bio užitak pratiti košarkašku mladost na dijelu. Iako tu rezultat nije bio primaran, na trećem mjestu našla se ekipa Jelly Boys iz Ludbrega odakle su bili i drugoplasirani Four gang.
Prvo mjesto je nakon napetog finala odnijela ekipa iz Čakovca Jing Jang koji su kao što im i samo ime govori na terenu djelovali veoma skladno.

Sudionici kategorije U13

Ekipe glavnog dijela turnira stigle su iz Donjeg Kraljevca, Kotoribe, Donje Dubrave, Preloga, Ludbrega i Čakovca a ukupno ih se prijavilo deset. Turnir je započeo natjecanjem po skupinama odakle su četiri ekipe iz svake skupine natjecanje nastavile u četvrtfinalu.

Prije četvrtfinala održalo se natjecanje u tricama na koje se prijavilo rekordnih 28 sudionika, a pobjedu je odnio domaći dečko Lovro Horvat. Iz četvrtfinala kao četiri najbolje ekipe, u borbi za postolje sudjelovale su: ekipa Surovi iz Čakovca, Fušfasada iz Kotoribe, Revo iz Ludbrega, dok su domaće boje branili Gurni muški 4. Polufinale utakmice bile su napete, pune dobre košarke i gledatelji su zaista mogli uživati. No, samo je jedan pobjednik.

Ove godine pobjeda je otišla domaćim momcima ekipe Gurni muški 4: Mihaelu Ružiću, Davidu Ivanoviću, Tomislavu Švendi i Jakovu Ivanoviću.

Sudionici glavnog turnira

Košarkaški klub Donji Kraljevec zahvaljuje se svim posjetiteljima, volonterima , članovima kluba, sponzorima i svima koji su omogućili da se ovaj turnir održi u punom sjaju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE