10 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Globusovci spremni za Cipar

Iz Ciparske Larnake puna optimizma uoči sutrašnjeg (petak 3. veljače 2023.) otvaranja Europskog prvenstva u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore javila se ekipa Karate kluba Globus.

Članovi karate kluba iz Čakovca/Male Subotice dio su hrvatske karate reprezentacije koja će se predstojećih dana natjecati na smotri najboljih Starog kontinenta. Na ovogodišnje izdanje Europskog prvenstva pristiglo je 1.130 natjecatelja iz čak 48 europskih država.

Svi što nešto vrijede u Europi u tom godištu su na Cipru. Svoje mjesto na sunčanom otoku u istočnom Mediteranu izborili su kadeti Aida Trstenjak i Sven Strahija te junior Nikola Topličanec.

Nakon završnih priprema s reprezentacijom odrađenih u Daruvarskim toplicama put Larnake krenuli su zajedno s trenerom Dejanom Slukićem koji je i novi izbornik i član stručnog stožera juniorske i mlađe seniorske reprezentacije. Slukić je iz trećeg najvećeg ciparskog grada poručio kako je atmosfera odlična, svi se osjećaju dobro, izrazito su fokusirani i da su odradili registraciju i vaganje.

Govoreći o očekivanjima kazao je kako konkurencija velika i izrazito jaka, ali da s pravom priželjkuju medalju. Kako će se stvari odvijati saznat ćemo vrlo brzo jer već u petak prvi na tatami izlaze Aida i Sven dok je Nikolin nastup na rasporedu u subotu. Nama preostaje da našim hrabrim Međimurcima poželimo svu sreću. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE