Zlatku Daliću branitelji dodijelili priznanje Osoba godine 2022.

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. u suradnji s drugim udrugama proizašlim iz Domovinskog rata danas 2. veljače u Županijskoj palači u Varaždinu dodijelila je priznanje “Osoba godine 2022.”

Priznanje je dodijeljeno gospodinu Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije.

Izbornik se zahvalio braniteljima i udruzi na dodjeli ovog za njega dragog priznanja te je na taj način pohvaljen i priznat njegov rad izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Naglasio je da se uvijek lijepo osjeća sa hrvatskim braniteljima a već nam je svima poznato da je i sam Izbornik bio hrvatski branitelj iz Domovinskog rata.

Na samoj dodjeli priznanja bili su prisutni : izaslanik Vlade RH i ministra Tome Medveda Dinko Tandara, sisački Biskup Vlado Košić, general HV Ivan Tolj i Ljubo Ćesić Rojs, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i mnogi gosti i predstavnici braniteljskih udruga.

Podsjetimo se da je Zlatko Dalić sa hrvatskom nogometnom reprezentacijom na prošlom svjetskom prvenstvu osvojio brončanu medalju, a na svjetskom prvenstvu 2018.godine u Rusiji osvojio srebrnu medalju te je sigurno zaslužio ovo priznanje hrvatskih branitelja.

Ovu svečanost svojom glazbenom izvedbom uveličao je Mirko Švenda-Žiga.

Tekst i foto:Pavo Jazvić

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

marija magdalena kočila, danijel oto i viktorija brezarić

Koncert klasične glazbe u Selnici

Lana Janjanin kvartet