15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Luna Sakač osvaja broncu na Državnom prvenstvu u gimnastici u Osijeku

Mlada nada čakovečke i hrvatske gimnastike, 17-godišnja Luna Sakač, ostvarila je sjajan nastup na Državnom prvenstvu u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici koje se održava u Osijeku. Luna, članica Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan iz Čakovca, osvojila je svoju prvu seniorsku medalju, zauzevši treće mjesto na preskoku.

Ovaj uspjeh označava njen povratak u svijet gimnastike nakon ozbiljne ozljede koju je pretrpjela prošle godine na istom natjecanju na istoj lokaciji. Nakon godinu dana izvan natjecanja, Luna se vratila sa stilom, izdržavši pritisak i osvojivši medalju na preskoku.

Ova mlada gimnastičarka najavljuje brojne sjajne nastupe na velikim natjecanjima u budućnosti. Ovaj uspjeh svjedoči o kontinuiranom radu čakovečke gimnastičke škole i stručnih trenera koji redovito stvaraju nove talentirane gimnastičke nade.

A kada govorimo o mladim nadama, danas svoje nastupe imaju i drugi članovi čakovečke gimnastičke obitelji, njih čak 19.

U apsolutnom programu borit će se Noel Novak, Jan Fišter, Erik Kovačić, Andro Crnčec i Timon Crnčec u kategoriji mlađih juniora te Marko Sambolec u kategoriji seniora.

Sutra pak nas u obaveznom programu čekaju nastupi mlađe juniorke Eme Radek, mlađih seniorki Ene Škoda i Leone Radek te ekipno predstavljanje kadeta (u sastavu Rafael Zember, Ilija Horvat, Alex Hrešć, Roko Juričan i Natan Gašpar) i juniora (u sastavu Dominik Vidović, Dario Radek, Erik Trajbar i Matija Žarković).

 

Izvor i foto:  Tomica Jakopec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE