U Strahonincu održan Grand Prix Međimurja u karateu, KC Šenkovec najuspješniji u katama

Protekle subote, 3. veljače, u Strahonincu je održan Grand Prix Međimurja 2024. u organizaciji Karate kluba Međimurje.

Naš klub je bio organizator istog te možemo reći kako smo ponosni i zadovoljni s brojem natjecatelja i atmosferom koja je vladala. Grand Prix Međimurja je ove godine skupio 340 prijava iz 38 klubova i 3 države. Osim što smo bili organizatori, imali smo i 3 predstavnice – Tara Lesjak, Ana Karadža i Lorena Železnjak, poručili su iz Karate kluba Međimurje.

Tara je nastupila u kategoriji kadetkinja preko 61kg te je nakon uvjerljive pobjede u polufinalu ušla u finale u kojem nažalost gubi i osvaja srebrno odličje. Zatim je na tatami kročila Ana koja također natjecanje otvorila pobjedom u osmini finala, pobjednički niz nastavila u četvrtfinalu i u polufinalu, međutim, u finalu gubi zbog pravila prvog poena te također osvaja srebrno odličje. Posljednja predstavnica je Lorena koja je nakon pružanja čvrstog otpora izgubila borbu, ali na koncu osvaja brončano odličje, dodali su organizatori.

Ulogu trenera je ovog puta obnašao Leon Marciuš dok su naši treneri Adriano i Kristijan obavljali službene dužnosti kao organizatori i voditelji natjecanja. Čestitke curama na osvojenim medaljama, ali svakako čestitamo svim članovima na uspješno organiziranom turniru, poručili su iz Karate kluba Međimurje koji se zahvaljuju svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji.

Karate centar Šenkovec najuspješniji u disciplini kate

Karate Centar Šenkovec predsttavljalo je 17 natejcatelja u pojedinačnim kategorijama i dvije ekipe.

Ukupno smo osvojili 20 medalja i tim rezultatom smo u konkurenciji discipline kate uvjerljivo najuspješniji klub na natjecanju ( 24 kluba ). Zlatne medalje osvojili su Mauro Gajnik (stariji učenici B i mini kadeti B), Karla Šagi (starije učenice B), Mia Sabol (mini kadetkinje), Lea Rajić (mini kadetkinje B), David Faić (kadeti) , Lara Jurčević (kadetkinje) , Bella Mikulić (juniorke) i ekipa juniorki (Mikulić, Mihalković, Jurčević).

Srebrnu medalju osvojili su Ivan Lukić (mini učenici B), Lea Kurevija (starije učenice B), Mia Sabol (mlađe kadetkinje), Domagoj Miličević (kadeti), Tea Brinc (kadetkinje i juniorke) i mlađe kadetkinje ekipno (Kurevija, Rajić, Križanac). Brončane medalje osvojili su Marija Križanac i Ana Lukić (starije učenice B),  Bella Mikulić (kadetkinje) i Berislav Maksimović (veterani). Odličan nastup i borbu za medalju imali su i Karlo Haludek i Niko Šagi u kadetima, ali ovaj put nisu uspjeli osvojiti odličje, poručili su iz KC-a Šenkovec.

Foto: KC Šenkovec
Foto: Karate klub Međimurje
Foto: Karate klub Međimurje
Foto: Karate klub Međimurje
Foto: Karate klub Međimurje

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE