Judaši Zrinskog osvojili 15 medalja i 3 pehara na turniru u Svetoj Nedelji!

Sveta Nedelja bila je mjesto velikog turnira pod nazivom ”13. Sakura Cup”, a koji je okupio 623 natjecatelja iz 50 klubova.

Na turniru su nastupili judaši Zrinskog sa 21 natjecateljem. U manjim dobnim skupinama najzapaženiji rezultat napravile su cure, Marta Mikulić Ganzer s dvije pobijede i jednim porazom osvojila je drugo mjesto, dok je Zoa Šopar s dvije pobijede i dva poraza osvojila treće mjesto. Ivan Papa u kategoriji do 50 kilograma zauzeo je prvo mjesto.

Nakon uzrasta do 10 godina, slijedio je uzrast do 12 godina. Noel Ganzer nastavlja s dobrim borbama te je s tri pobijede osvojio prvo mjesto. U uzrastu do 14 godina Zrinski je napravio najbolji rezultat, prva mjesta osvojili su Petar Balunović sa četiri pobjede te Meris Ramadani s tri pobijede, drugo mjesto osvojio je Iker Novak te treće mjesto Mihael Vidaković. U ukupnom poretku do 14 godina dečki su osvojili pehar za prvo mjesto.

Ali tu nisu stali, krenuo je uzrast do 16 godina te su se judaši išli boriti sa starijima. Loren Janković i Nika Đurinić su u uzrastu U-16 osvojili zlatne medalje, srebrni su bili Roko Krklec te Iker Novak, dok su brončanu medalju osvojili Petar Balunović i Meris Ramadani. U ukupnom poretku su zauzeli visoko drugo mjesto te osvojili pehar. Na natjecanju su još sudjelovali Jakov Bistrović, Lovro Panić, Tezej Janković Crnčec, Lana Jezernik, Amber Lacko, Megan Lacko, Viktoria Vodošek, Jakov Colev te Leonardo Šopar. Natjecatelji su pokazali dobre borbe te ostvarili pokoju pobjedu, međutim ovog puta nije bilo dovoljno za medalju.

Nakon turnira slijedio je još jedan turnir pod nazivom ”Adapted judo” za osobe sa poteškoćama. Nenad Vrbanec sa sjajne dvije pobjede i jednim porazom osvojio je srebrnu medalju, a klub je osvojio pehar. Tako su se judaši Zrinskog u svoj Čakovec vratili sa čak 15 medalja i tri pehara.

Ponosan sam na svoje judaše koji ostavili srce na tatamiju te napravili sjajne rezultate, ovo je rezultat napornog rada i timskog duha, čestitam svima na fantastičnom uspjehu, poručuje trener Filip Šeketa.

Judo klub Zrinski Sveta Nedelja Judo klub Zrinski Sveta Nedelja Judo klub Zrinski Sveta Nedelja Judo klub Zrinski Sveta Nedelja Judo klub Zrinski Sveta Nedelja Judo klub Zrinski Sveta NedeljaFoto: Judo klub Zrinski

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE