U Sv. Martinu na Muri započeo ciklus radionica Kluba očeva Rastimo zajedno

U utorak, 27. veljače, u Dječjem vrtiću Smješko započeo je ciklus radionica Kluba očeva Rastimo zajedno.

Ove radionice dio su programa Rastimo zajedno koji se u vrtiću provodi od 2021. godine kada je i osnovan Klub roditelja Rastimo zajedno kojeg čine svi roditelji koji su završili neki od programa Rastimo zajedno. Aktivnim uključivanjem u Klub roditelja, roditelji stvaraju temelje za međusobnu podršku.

Nova znanstvena istraživanja pokazuju koliko je odnos očeva i djece važan za razvoj djeteta i govore o jedinstvenom doprinosu djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju koju daje očeva uključenost i podrška u prvim godinama života. Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se eventualno može poduprijeti u ostvarivanju njihove važne uloge u djetetovom razvoju. Voditeljice programa Kluba očeva Rastimo zajedno su odgojiteljica Isabela Lisjak i pedagoginja Petra Tomšić.

Program radionica Rastimo zajedno nastao je u okviru UNICEF-ovog projekta Prve tri su najvažnije. Radionice Kluba očeva se provode pod pokroviteljstvom Općine Sveti Martin na Muri koja je prepoznala važnost pružanja stručne podrške roditeljima. (Općina Sveti Martin na Muri)

Foto: Općina Sveti Martin na Muri

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE