Odlična atmosfera i program na dječjem biciklističkom kampu u Prelogu!

Dječji biciklistički kamp koji svake godine tradicionalno organizira BK Prelog održan je 26. i 27. kolovoza 2020. od 17:30 do 19:30 na terenu DG Sporta.

Na kampu je sudjelovalo šezdesetak djece od kojih su mnogi od njih stalni sudionici kampa unatrag nekoliko godina, a vraćaju se zbog dobre atmosfere i poučnosti kampa.

Ove godine bilo je i onih koji su po prvi put sudjelovali te im se jako dopalo pa se nadamo da će se prijaviti i iduće godine.

Kamp je namijenjen za djecu od 4 do 14 godina te je prilagođen mlađem i starijem uzrastu prema njihovim sposobnostima i vještinama.

Stariji uzrast osim svladavanja poligona na terenu DG Sporta biciklirali su i po stazi uz rijeku Dravu gdje im je bio organiziran natjecateljski izazov koji su svi s oduševljenjem odradili pa su neki osvojili i pehare za najbržu prijeđenu zadanu dionicu staze.

Poligon i aktivnosti osmislili su dugogodišnji i iskusni članovi BK Preloga koji su se s veseljem i velikim entuzijazmom posvetili djeci da im bude što ljepše, zanimljivije i edukativno.

Nakon završetka kampa svaki sudionik dobio je priznanje za sudjelovanje i svjetiljku za bicikl kako bi sigurno mogao sudjelovati u prometu.

– Za sve sudionike kamp je bio potpuno besplatan jer je održan pod pokroviteljstvom Grada Preloga kojemu se ujedno i zahvaljujemo ovom prilikom na pomoći i ukazanom povjerenju. Zahvaljujemo se i sponzorima koji su isto tako pomogli u realizaciji kampa, a to su DG Sport, Huni bike shop. Zahvaljujemo se i svim volonterima koji su nesebično pomagali i darovali svoje vrijeme u humanitarni rad kako bismo svi zajedno razveselili naše male građane Grada Preloga, poručili su organizatori.

bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 2
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 3
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 4
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 5
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 6
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 7
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 8
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 9
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 10
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 11
Foto: DG Sport d.o.o.
bk prelog dječji biciklistički kamp 2020 12
Foto: DG Sport d.o.o.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE