BADMINTON: U Čakovcu održane proljetne pripreme 2019 mladih nacionalnih selekcija u11,13,15

Po prvi puta u Čakovcu su se održavale pripreme mladih nacionalnih selekcija Hrvatske u uspješnoj organizaciji Badmintonskog kluba Međimurje i Hrvatskog badmintonskog saveza.

Proljetne pripreme 2019 nacionalnih selekcija poletaraca u11, mlađih kadeta u13 i kadeta u15 održane su u utorak i srijedu 23.-24.4.2019. u dvorani II. OŠ Čakovec.

Prvi dan nakon okupljanja u dvorani II.OŠ Čakovec održan je dvosatni trening od 11-13 sati nakon toga igrači s trenerima otišli u Hotel Park u Čakovcu gdje su bili smješteni na ručak i popodnevni odmor. Nakon odmora svi igrači i treneri sa voditeljem kampa prošetali su perivojem Zrinski i razgledali dvorac te centar Grada i bili upoznati sa poviješću našeg Grada. Nakon toga slijedio je dvosatni popodnevni trening od 17-19 sati u dvorani. Slijedila je večera u Hotelu i nakon večere dvosatno druženje svih mladih badmintonaša igranjem društvenih igara te druženju uz prisustvo trenera, demonstratora i voditelja kampa.

Drugi dan nakon buđenja i doručka slijedio je odlazak u dvoranu na jutarnji trening od 9:30-12 sati , nakon treninga slijedio je odmor te šetnja i igra mladih igrača u parku kraj II.OŠ Čakovec. Nakon ručka i kratkog odmora slijedio odlazak svih igrača i trenera na kupanje na Gradske bazene Čakovec gdje se u dvosatnom igri, kupanju, druženju i opuštanju odlično svi proveli. Nakon toga slijedio je dolazak u dvoranu i kratki odmor te posljednji dvosatni trening od 17-19 sati.

Tokom dvodnevnih priprema mladih nacionalnih selekcija bila je odlična atmosfera među mladim igračima i igračicama te trenerima i demonstratorima te su svi sretni i zadovoljniji napustili pripreme

Na pripremama su sudjelovati najboljih 35 igračica i igrača u mladim konkurencijama u11,13,15 iz 11 klubova Hrvatske, a među njima 8 mladih igrača: Edo Đurkas, Juraj Majnarić, Sebastian Sedlar, Vito Peti, Vito Blažić, Matija Đeri, Josip Đeri i Matej Martinjak i 4 igračice: Lara i Anabela Bel te Vanja i Nela Novak iz našeg Kluba.

Pripreme je vodio izbornik mladih reprezentacija Sivio Jurčić iz Zagreba te treneri reprezentacije Vlaho Čerjan iz Dubrovnika, Donald Veble iz Novske i naša Emilija Talan, a voditelj kampa bio je tajnik kluba Tomislav Grubić.

Demonstratori na kampu bili su najbolji igrači BK Međimurje: Luka Grubić, Borna Vadlja, Luka Črep i Ivan Grubić.

izvor: BK Međimurje

Ostavi komentar