Dođite na utrku ‘Šarenim čarapama do cilja’ povodom Svjetskog dana osoba sa sindromom Down!

U subotu, 16. ožujka u 10:30, održat će se tradicionalna utrka ‘Šarenim čarapama do cilja’ kojom se obilježava Svjetski dan osoba sa sindromom Down, koja je ove godine važnija jer njome Udruga za sindrom Down Međimurske županije obilježava 20 godina svog postojanja.

Start i cilj utrke bit će ispred Turističke zajednice grada Čakovca, a trčat će se dionica od 2103 metra. Organizator utrke je Grad Čakovec uz suorganizaciju Zajednice sportskih udruga Čakovca, Turističke zajednice grada Čakovca, Atletskog kluba Međimurje i Međimurske županije.

U utrci mogu sudjelovati osobe svih generacija, a startni brojevi mogu se podići od ponedjeljka 11.3.2024. u uredu Turističke zajednice grada Čakovca te na dan utrke od 09:00 sati na startu utrke.

Kotizacija za odrasle je 5, a za djecu 2 eura. Pošto su šarene čarape obilježje Svjetskog dana osoba s Down sindromom pozivamo sve sudionike da trče u šarenim (rasparenim) čarapama i upriliče ovaj događaj, poručuju iz Turističke zajednice Grada Čakovca.

Pozivu se priključuje i predsjednik Udruge za sindrom Down Međimurske županije Nenad Štrek: – Pozivam sve ljude da se uključe u ovu utrku kojom obilježavamo Svjetski dana osoba s Down sindromom i 20 godina Udruge. Za sve sudionike osigurali smo mnogo dobrih emocija koje su uvijek prisutne uz osobe s Down sindromom.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE