Ne propustite ovog vikenda GO! V GOrice!

go v gorice

Ovog vikenda nastavlja se manifestacija GO! V GOrice koju su osmislili međimurski vinari s ciljem da ožive vinsku cestu, pozovu goste, ugostitelje i sve one željne dobre kaplice i fine hrane.

Svaka od vinarija osmislila je svoj individualni program od vođenih degustacija do uživanju u sljubljivanju hrane i vina.

Provedite nezaboravni vikend s međimurskim vinarima i uživajte!

Donosimo programe vinarija za ovaj vikend:

  • VINARIJA KNEHTL MEDENJAK

U subotu 15.8.2020., vinarija Knehtl Medenjak nudi degustaciju vina i mesa iz tiblice od 12 do 20 sati.

  • VINA LOVREC

Bio Winewellness u hladovini stoljetnih platana za zeleno usmjerene vinoljupce! Kušanje vina redovnih i predikatnih berbi pred skorim stjecanjem bio certifikata.

Uz vina nudimo gorički vege neutralizator okusa.

Subota, 15.8. u 14 i 17 sati

Rezervacije na :[email protected]

  • VINARIJA ŠTAMPAR

U petak, subotu i nedjelju na Mađerkinom bregu očekuje vas „Nekić trucks burger vikend“.

Pripremat ćemo burgere sa kojima startamo već od ručka. Burgere spremamo na grillu koji smo sami konstruirali te grillamo na drveni ugljen. Uz svako jelo predlažemo i pairing sa vinom.

  • VINARIJA SOLUM

Ovaj vikend u petak i subotu (14.8. i 15.8.) Vinarija Solum ima vođene degustacije i druženje uz bazen. Radno vrijeme od 10 – 20 sati.

  • MUNĐAROV BREG

Svako vino ima svoju priču. Svaka vinarija svoju filozofiju. Naš će vas enolog provesti kroz podrum i uz degustaciju vina podučiti povijesti i tradiciji naše mikrolokacije, objasniti vam nove tehnologije proizvodnje vina, simbiozi loze, terroiru i politici održivosti butique vinarija. Uživanje u prirodi uz vina i kompenzatore okusa.

Naše radno vrijeme je u petak i subotu od 16 do 20 sati ili uz najavu.

  • VINSKA KUĆA HAŽIĆ

Ovaj vikend krećemo ozbiljno! „Go!!VGorice“ jer mama peče jabučne štrukle! Vino, gorice, klopica, klupica, pogled na šumicu i škrip, škrip naše bačvice njihalice… Dođite nam na terasu na vinčeko, degustaciju, štukle, kropce i pogače i na NOVO pjenušavo vino!! 😉

U petak, 14.8. vas očekujemo od 15 do 19 sati, a u subotu 15.8. relaksirajte se uz naša vina i mamine kolače od 10 do 19 sati. Vidimo se!!

  • VINARIJA DVANAJŠČAK – KOZOL

Degustacija svih vina iz vinarije uz Dasku Katarina (domaće meso s tiblice, domaća kobasica, lokalni sirevi, povrće sa našeg vrta, lokalno 100% bučino ulje i kruh.)

Radimo u petak 14.8.2020. od 12 do 21 sati.

  • VINARIJA DANICA I BORIS NOVAK

Vođena degustacija od 12 – 17 sati prema najavi.

  • VINARIJA JAKOPIĆ

U kušaoni restorana Terbotz vođena degustacija uz platu neutralizatora okusa u petak i subotu od 16-21 sati

Ostavi komentar