Vatrogasci JVP-a Čakovec trčali u Zadru

Svibanj je mjesec zaštite od požara, a vatrogasci su poznati da cijele godine djeluju humanitarno na skoro svim događanjima.

Tako je bilo i ovog vikenda gdje su profesionalci JVP Čakovca sudjelovali na humanitarnoj utrci Wings for life u Zadru, u kojoj se stopostotna vrijednost startnine daje  za kliničko istraživanje leđne moždine, s ciljem pronalaska lijeka.

Start utrke je na sedam službenih lokacija u isto vrijeme i više od 240 lokacije preko mobilne aplikacije, a ove godine je sudjelovalo čak 206 733 sudionika, a samo u Zadru 6500 trkača.

Utrka je posebnog značenja, uz mnogobrojne trkače, velik broj navijača uz stazu je samo po sebi doživljaj koji jednostavno treba doživjeti, s poznajamo da nema ciljne crte već kraj utrke jest kada te dostigne prestretačko vozilo koji kreće pola sata nakon starta utrke i kreće se određenom brzinom.

Bila je to deseta jubilarna utrka organizirana na ovakav način, a obilježena suncem, prekrasnim vremenom i otrčanih 80-tak kilometara profesionalnih vatrogasaca JVP Čakovca.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE