Tomislav Sabo novi predsjednik Škole nogometa Rudar

U prostorijama Nogometnog kluba „Rudar“ iz Murskog Središće u petak 02. srpnja, svoju izvanrednu godišnju skupštinu održala je Škola nogometa „Rudar“.

Na istoj su jednoglasnim odlukama prihvaćena izvješća o radu, financijska izvješća i prezentirani rezultati Škole nogometa „Rudar“. Školu nogometa trenutno polazi stotinjak djece starosti od 4 do 19 godina, sa stručnim kadrom licenciranih sedam trenera. Trenutno se trenira u svim kategorijama: vrtić, gdje je trener Filip Škvorc,  U-8 koje trenira Nino Vuri,  U-9, trener Robert Jezernik, U-11 trener Mihael Lebar,  U-13 trener Mihael Božić, U-15 trener Saša Žerjav i U-18 koje trenira Dražen Škvorc. Trenira se tri puta na tjedan, a kroz vikend utakmica ili turnir što se samo po sebi dokazuje kako je angažman s djecom na jako visokom i profesionalnom nivou. Treninzi se odvijaju na igralištu NK „Rudar“ iz M. Središća, NK „Sokol“ iz Vratišinca, NK „Plavi“ iz Peklenice i NK „Torpeda“ iz Križovca.

Na skupštini se raspravljalo i o novom predsjedniku ŠN, tako je stigao samo jedan prijedlog koji je i jednoglasnom odlukom Skupštine potvrđen. Nadalje će predsjednik Škole nogometa „Rudar“ biti Tomislav Sabo iz Murskog Središće, dok će mu zamjenik biti Marko Žganec. Koordinator škole nogometa je Mihael Božić, dok je voditelj iste Dražen Škvorc. Tajnik je Damir Perhoč, a blagajničke poslove će i nadalje obavljati Denis Kolman.

Do sada su ekipe U-8 i U-9 natjecali se u Međimurskoj ligi, dok su stariji bili u prvoj Hrvatskoj ligi – sjever. Zbog ispadanja stariji će novu sezonu igrati  u 2. nogometnoj ligi – regije sjever, gdje planiraju biti u samom vrhu tog natjecanja.

Na samom kraju skupštine, novi predsjednik pozvao je sve zainteresirane koji su željni trenirati i ostvariti odlične natjecateljske i motoričke sposobnosti da su dobrodošli u Školu nogometa „Rudar“ gdje se vrše upise. Svi zainteresirani se mogu javiti koordinatoru ŠN, Mihaelu Božiću na mobitel 095 860 9142.

– Zamjenik predsjednika Marko Žganec, predsjednik Tomislav Sabo, koordinator Mihael Božić i voditelj ŠN Dražen Škvorc

– Uprava i dio trenera ŠN Rudar M. Središće

– Detalj sa skupštine

– Škola nogometa okuplja cca 100 djece

Foto i tekst:

Tajnik ŠN Rudar, Damir Perhoč

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE