17.1 C
Čakovec
Srijeda, 24 svibnja, 2023

Međimurska priroda: Pogledajte videozapis o prvom Kampu mladi čuvari prirode

Javna ustanova Međimurska priroda predstavila je videozapis o prvom Kampu mladi čuvari prirode. Održan je 31. srpnja 2021. godine na datum obilježavanja Svjetskog dana rendžera u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja – Stanica Čakovec na Matulovom gruntu u Frkanovcu.

– Atmosfera na kampu bila je odlična, što potvrđuju i komentari djece koja su dan proveden na Matulovom gruntu opisala kao jedan od najboljih u životu. Sudjelovalo je trideset polaznika koji su dolazak na kamp zavrijedili volontiranjem ili drugim aktivnostima kojima brinu o svom zavičaju i čuvaju prirodu našeg kraja. Nama je to potvrda da je kamp ispunio svoj cilj te nam daje inspiraciju i vjetar u leđa da i sljedeće godine organiziramo drugo izdanje kampa, ističe glavni čuvar prirode Velimir Bašek.

Kolaž dječje radosti, poučnih radionica i druženja u Frkanovcu pogledajte na videozapisu objavljenom na YouTubeu i kanalu Međimurska priroda:

https://www.youtube.com/watch?v=rtXp2Bdt12g

Besplatno zapratite kanal Međimurske prirode na platformi YouTube gdje možete pronaći i druge videozapise na temu prirode i zaštite prirode kao što su primjerice filmovi naziva Iz oporavilišta u prirodu Međimurja, Usamljeni starac, Lovrecove platane, Rode Međimurske županije, zatim dokumentarni film o haldama i druge teme o aktivnostima Javne ustanove. Također kroz nekoliko snimljenih podcastova i serijal „Šalica razgovora‟ možete upoznati djelatnike Međimurske prirode i dio aktivnosti koje svakodnevno provode.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,509FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE