Večer vrhunskih fora: Vlatko Štampar ponovno dolazi u Kotoribu!

U večeri punoj smijeha i vrhunskih fora, Vlatko Štampar je premijernom izvedbom novog stand-up showa „Bolja polovica“ 90 minuta zabavljao publiku – prošlog vikenda u Kotoribi. Nakon rasprodanih showova turneje po Hrvatskoj i za ove međimurske večeri tražile su se ulaznice više. Zato će sve one koji na show žele ponovno kao i one koji do svojih mjesta nisu uspjeli prošli puta, razveseliti najave druge izvedbe koja će se u Kotoribi održati 13. travnja u Dom kulture Kotoriba.

Brojni ljubitelji Vlatkovog humora s nestrpljenjem su dočekali novi show na kojem on na svojstven način odgovara na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Tako će publika moći čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista? Kada je Vlatko u pitanju onda znamo da nas očekuje žestoka stand up comedy večer puna smijeha.

Moja misija je nasmijati ljude. Na dva sata odmaknuti ih od problema svakodnevice. I to je to.“ – rekao je Vlatko.

U „Boljoj polovici“ očekujte čuti odgovore na pitanja u Vlatkovom stilu na teme – kakav je to odnos dobra i zla, materijalnog i duhovnog, kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neke od pitanja i tema fora i šala s kojima će vas, vjerujemo, Vlatko nasmijati do suza. Svi vi koji ćete dovoljno brzo osigurati svoja mjesta moći ćete čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i saznati zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?

Ovaj neprilagođeni Međimurac ili kako kažu div duhovitih manira danas je nezaobilazno ime stand-upa “na ovim prostorima”. Nastupa na stand-up večerima i festivalima komedije po gradovima diljem bivše naše, te unatoč jezičnoj barijeri (materinji mu je međimurski) uspijeva neobičnom lakoćom pokreta nasmijati na stotine i tisuće ljudi. Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

Svoj na svom – Vlatko Štampar u svom Međimurju najavljuje još jednu žestoku stand up comedy večer punu smijeha.

 

Ostavi komentar