DORH zaprimio kaznenu prijavu: Na odmaralište ‘uletio’ s 90 km/h, a trebao je voziti 40

nesreća na A3
Foto: Nikola Cutuk/ PIXELL

Jurećim kamionom na parkiralištu benzinske postaje i odmarališta usmrtio je dvije 14-godišnjakinje, jednoj 26-godišnjakinji nanio je teške tjelesne ozlijede opasne po život i jednoj 28-godišnjakinji teške tjelesne ozlijede te oštetio tri vozila.

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku zaprimilo je kaznenu prijavu Postaje prometne policije Kutina protiv 60-godišnjeg vozača Ive F. koji je na odmorištu kraj Novske usmrtio dvije 14-godišnje djevojčice te teško ozlijedio još dvije djevojke, piše večernji.hr

Tereti ga se za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, a dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice ispitala je osumnjičenika i podnijela prijedlog za određivanje istražnog zatvora koji je sutkinja istrage prihvatila te mu odredila istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

DORH je objavio kako je vozač u trenutku nesreće vozio 90 kilometara na sat prilaznom cestom za isključenje vozila s prometne trake iako je na tom dijelu ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Jurećim kamionom na parkiralištu benzinske postaje i odmarališta usmrtio je dvije 14-godišnjakinje, jednoj 26-godišnjakinji nanio je teške tjelesne ozlijede opasne po život i jednoj 28-godišnjakinji teške tjelesne ozlijede te oštetio tri vozila, nakon čega se zaustavio na zelenoj površini van kolnika.

Ostavi komentar