Čakovečki plivački klub krenuo s pripremama za novu sezonu

Foto: ČPK

U čakovečkom plivanju gotovo da i nema pauze. Nakon kratkog predaha po završetku prošle sezone plivači Čakovečkog plivačkog kluba započeli su pripreme za nadolazeću u u svojoj, sada već stalnoj pripremnoj bazi, Crikvenici.

Na pripremama koju se trajale od 11. do 18. kolovoza sudjelovalo je 20-tak plivačica i plivača pod stručnim vodstvom trenerskog dvojca Antonia Šanteka i Gorana Kolarića. „Vremena za odmor nije bilo previše nakon duge i naporne sezone. Kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću sezonu plivačice i plivači odrađivali su do četiri treninga dnevno uz raznorazne druge aktivnosti zabavno – društvenog karaktera.

Vremena za odmor i druženje nije nedostajalo te su pripreme zaključene izletom brodom“ izjavio je Kolarić dodavši kako su pripreme osim dizanja fizičke spreme dobro došle i za jačanje zajedništva i pripadnosti klubu. Po povratku u Čakovec trenažni proces nastavljen je na Gradskim bazenima „Marija Ružić“. Kratak predah od plivačkih treninga u vodi bit će od 6. do 16. rujna kada traje redoviti remont čakovečkih bazena. Završetkom remonta sve grupe Čakovečkog plivačkog kluba započinju normalnim radom.

– Plivači se vraćaju u svoje grupe koje su polazili prije ljetnog režima treninga. Tijekom mjeseca rujna vršit će se selekcija plivačica i plivača te od listopada svi plivači se preraspodjeljuju u svoje grupe, kazao je trener Goran Kolarić.

Osim aktivnog treniranja s postojećim članovima, klub će upisivati i one nove. Upisi svih zainteresiranih vrše se tijekom cijele godine 15 minuta prije početka treninga u kancelariji kluba koja se nalazi u sklopu bazena. Raspored grupa može se pogledati na službenim stranicama ČPK-a.

Ostavi komentar