Dijelimo ulaznice za film Dolittle u CZK-u!

dolittle
Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Dolittle. Sve što trebate napraviti je do četvrtka 16.siječnja do 11 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime. Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.
Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo. Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri! RASPORED PRIKAZIVANJA:
  • četvrtak 16.1. u 18.00 sati
  • petak 17.1. u 18.00 sati
  • subota 18.1. u 18.00 sati
  • nedjelja 19.1. u 18.00 sati
  • ponedjeljak 20.1. u 18.00 sati
Ukratko o filmu Dolittle: Nakon što je sedam godina ranije izgubio suprugu, ekscentrični doktor John Dolittle, poznati liječnik i veterinar engleske kraljice Viktorije, otuđio se daleko iza visokih zidova dvorca Dolittle, u društvu egzotičnih životinja. Kad se mlada kraljica teško razboli, Dolittle je prisiljen uploviti u epsku avanturu do mitskog otoka u potrazi za lijekom, povratiti svoju duhovitost i hrabrost dok se suočava sa starim protivnicima i otkriva čudesna stvorenja. Doktoru se pridružuju mladi, samozvani pripravnik i nestašna družina životinja, koja uključuje i tjeskobnu gorilu, entuzijastičnu, ali ne baš pametnu patku, ciničnog noja i nadmoćnog polarnog medvjeda te snažnu papigu, koja je i najvjerniji savjetnik Dolittlea.

Ostavi komentar