Dijelimo ulaznice za film T2 Transpotting u CZK-u!

t2 transpotting

Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film T2 Transpotting.

Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 23.ožujka, do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime.


Svoje odgovore šaljite ovdje:

Nagradnjača - CZK

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.


Ulaznice možete iskoristiti u slijedećim terminima prikazivanja:

petak 24.2. u 20.00 sati

subota 25.2. u 20.00 sati

nedjelja 26.2. u 18.00 i 20.00 sati

ponedjeljak 27.2. u 18.00 i 20.00 sati

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo.

Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri!

Ukratko o filmu T2 Transpotting:

Renton, Begbie, Sick Boy i Spud vraćaju se na velika platna nakon 20 godina i to bolji nego ikada, ako je vjerovati Irvineu Welshu. Pisac Irvine Welsh autor je romana Trainspotting prema kojem je Danny Boyle snimio istoimeni film 1996. godine te autor nastavka Porno koji je inspirirao filmski nastavak T2: Trainspotting. Cijela originalna glumačka postava s Ewanom McGregorom, Robertom Carlyleom, Jonnyem Lee Millerom i Ewanom Bremnerom vraća se u novom nastavku. rvo se ukazala prilika… Zatim je stigla osveta. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton (Ewan McGregor) vraća se na jedino mjesto koje je ikada mogao zvati domom. Svi ga čekaju: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) i Begbie (Robert Carlyle). I drugi stari prijatelji također ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samo-destrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželjeli dobrodošlicu. Po drugi put.

Ostavi komentar