3.2 C
Čakovec
Četvrtak, 2 veljače, 2023

Zlatne i srebrne mažoretkinje kod svog gradonačelnika Srpaka

Gradonačelnik Dražen Srpak održao je prijem za zlatnu Evu Varga i srebrnu Zalu Bedić te njihove trenerice Laru i Luciju.

Udruga mažoretkinja Murskog Središća i ove godine je donijela zlato i srebro u svoj grad. Na Europskom prvenstvu za mažoretkinje u Italiji, gdje je sudjelovalo 14 zemalja, preko 1000 natjecatelja, 195 reprezentacija, 8 kategorija u 3 dobne skupine Eva Varga iz Peklenice osvojila je zlato u kategoriji solo s rekvizitima (juniori), dok je Zala Bedić osvojila srebro u kategoriji solo s rekvizitima (najmlađi). Spomenuta udruga je jedna od udruga koja gdje god da nastupi očara svojim plesnim vještinama, a svemu tome treba nadodati rad i trud trenerice Lare Podgorelec i Lucije Mutvar Bedić koje svoje slobodno vrijeme posvećuju udruzi i radu s djecom.

Tim povodom gradonačelnik Dražen Srpak održao je prijem za Evu, Zalu te njihove trenerice Laru i Luciju.

– Hvala Vam što ste ponovo u naš grad donijele zlato i srebro. Hvala na trudu, upornosti i svemu što činite za promociju našeg grada. Svaka udruga treba ljude koji iznesu njezin rad. Grad će vas i nadalje podupirati i pratiti, istaknuo je gradonačelnik.

Predsjednica udruge Lara Podgorelec i trenerica Lucija Mutvar Bedić zahvalile su gradonačelniku na podršci i pomoći. Vodilja kod svakog nastupa im je druženje, stvaranje novog prijateljstva, a naravno da je najveća nagrada za uloženi trud medalja. Gdje god da da su nastupale ili će nastupati svoj grad će promovirati sa punim srcem.

Izvor: grad Mursko Središće

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,691SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE