KUGLANJE: Željezničaru samo bod na otvaranju prvoligaške sezone u Čakovcu

Kuglači Željezničara krenuli su u prvoligašku sezonu

Prvo kolo za kuglaše čakovečkog Željezničara nije prošlo kako su očekivali. Na otvaranju prvoligaške sezone pred domaćom publikom odigrali su neriješeno 4-4 s Šubićevcom. Iako su imali puno bolji ukupni rezultat od gostiju iz Šibenika (3417-3337) pobjeda im je izmakla radi 4 izgubljena pojedinačna poena, od kojih su čak 3 izgubljena u posljednjim hicima. 

Za Željezničar je krenulo u lošem smjeru već na otvaranju utakmice kad su izgubili oba poena. Kapetan Predrag Turk (582) imao je težak zadatak, ali se dobro suprotstavio najboljem igraču utakmice Alenu Kujundžiću (620), a Franjo Gosarić (553) svoj poen gubi radi slabog posljednjeg čišćenja.

U drugom bloku očekivalo se izjednačenje rezultata, ali zakazao je igrač od kojeg se to najmanje očekivalo. Željezničarovo reprezentativno pojačanje Luka Požega (558) nije bio na potrebnoj razini i izgubio je poen na setove, dok je Tomislav Tvarog (617) odigrao vrhunski i stvorio veliku razliku za svoju momčad. 

U posljednjem bloku Bojan Plevnjak (555) obavio je svoj dio posla i osvojio poen, dok isto nije uspio Zoran Jagić (552) te time prepustio gostima vrijedan bod. 

Sljedeći tjedan Željezničare očekuje najteže moguće gostovanje kod aktualnih hrvatskih i europskih prvaka Zaprešića.

Ostavi komentar