VJENČANJE NA MAURICIJUSU: Melanija i Bojan rekli da jedan drugome na plaži s tirkiznim morem

Melanija i Bojan Bacinger

Pijesak pod nogama, tirkizno more i palmine grane. Zvuči kao slika idealnog godišnjeg odmora, ali i kao vjenčanje iz snova kojeg smo gledali samo na filmovima. Upravo u takvom ambijentu vjenčali su se Melanija i Bojan Bacinger iz Nedelišća. Umjesto klasične svadbe, odabrali su ovu prethodnu opisanu pozornicu na Mauricijusu u istočnoj Africi, za svoj najposebniji dan u životu.

Melanija je po zanimanju profesorica biologije i kemije, a trenutno radi u dvije Osnovne škole – Petrijanec i Šemovec u kojima predaje biologiju. U slobodno vrijeme bavi se fotografijom, obradom slika i igranjem svojim psom labradorom. Njezin odabranik Bojan Bacinger je po zanimanju odvjetnik i trenutno radi u odvjetničkom društvu u Varaždinu. U slobodno vrijeme rekrativno se bavi nogometom te oboje vole putovati.

U ljubavnoj su vezi od srednje škole, preko 16 godina. Zaruke u klasičnom smislu zapravo nisu imali. Zadnjeg dana u siječnju Melanija slavi rođendan, a Bojan joj je poklonio ključić. Rekao joj je da on otvara nešto, ali da će za otvaranje još morati malo pričekati. Za dva tjedna, na Valentinovo, Bojan joj je poklonio drvenu kutijicu s ključićem na kojoj je pisalo Finally. Umjesto zaručničkog prstena, u njoj je stajala kartica s natpisom Vjenčanje na Mauricijusu.

Kako je vjenčanje izgledalo pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

 

Melanija i Bojan Bacinger

FOTO: Privatna arhiva

 

 

Ostavi komentar