VIDEO: Valentinovo u Selnici uz koncert “Pjesmom kroz život” bračnog para Šafarić

Goran i Andrea Šafarić
Goran i Andrea Šafarić

U petak, 15. veljače, s početkom u 19:00 bračni par Šafarić održat će 2.samostalni koncert uz prateći AG bend i goste u školskoj dvorani, a ulaz je besplatan.

Gosti koncerta bit će: ŽVS Sv. Marko, KUD Selnica, Viktoria Brezarić te Juraj i Ervin Vičević iz Selnice.

Bračni par Šafarić poručuje:

Naši planovi za 2019-u godinu su rezervirani za puno nastupa ali i puno ulaganja u sebe, to jest u naše autorske pjesme i želimo ove godine izdati autorski album. Pjevat ćemo i ove godine u crkvi na vjenčanjima, odrađivat ćemo i samostalne koncerte koji su za sada dogovoreni diljem Međimurja u općinama i gradovima, s Meta Musicbandom pjevamo na svadbama u sali, pojavljivat ćemo se i na humanitarkama te ostalim nastupima na koje ćemo se prijaviti ili biti pozvani.

Naš rad počeli su prepoznavati i drugi gradovi i općine van granica Međimurske županije pa bi i tu mogli dogovoriti nastup van granica naše županije, ali o tome u skoro vrijeme.  

Veseli nas što uz nas nastupaju i naša djeca, a to veseli i njih jer kako kažu najljepše je kad smo kao obitelj stalno zajedno, ma što god radili. Volimo glazbu i pjesmu, pa onda Pjesmom kroz život i sve Vas pozivamo na naš 2. po redu samostalni koncert i goste u Selnicu 15.02. u 19:00, s jasnom porukom volite se, grlite se, ljubite se, mazite se i pazite se svi jer najljepše je biti voljeni.

Ostavi komentar