VIDEO „U OVAJ GRAD”: Zašto je međimurskom zetu Ivanu Ivankoviću srce veliko ko’ kuća?!

Ivan Ivanković
Kantautor, pjevač i gitarist Ivan Ivanković uskoro i u Čakovcu na jednom humanitarnom koncertu

– Sad me već svi znaju kao međimurskog zeta, uz smiješak kaže kantautor, pjevač i gitarist Ivan Ivanković. Nedavno smo razgovarali s njime prigodom objave prvog singla “Bijeg od sjećanja” (više pogledajte OVDJE) koji je objavio krenuvši u samostalnu karijeru nakon dugogodišnjeg sviranja za bend Marka Perkovića Thompsona.

Ivan Ivanković
Ivankoviću godi naše podneblje jer hrabro ide ka završetku svog prvog albuma prvijenca

Razlog za ponovni susret je drugi singl također u izdanju Croatia Recordsa. Pjesma „U ovaj grad” odrađena je u življem ritmu za razliku od prvog koji je odrađen u maniru balade.

– Prvi sam put autor glazbe i teksta. Donosim uspomene na odrastanje i ljubav prema rodnom kraju. Pretočio sam ih u pjesmu i video spot koji je snimljen u mom rodnom Grubišnom polju. Srce mi je veliko ko’ kuća. Redatelj spota je Dario Lepoglavec koji radi spotove za Ivana Zaka, Vannu i druge pjevače hrvatske estrade. Reakcije i komentari na singl su odlični, rastu pregledi na YouTubeu i pjesma se ljudima sviđa, te u tom smjeru planiram ići i dalje. Pripremam novu pjesmu za zimu, nadam se zaokružiti sve albumom sljedeće godine, zadovoljno ističe Ivan.

Ovog je ljeta imao velik koncert upravo u svom Grubišnom polju sa svojim bendom. Čakovečkoj publici svoje nove skladbe predstavit će na jednom humanitarnom koncertu. Ovu je godinu više proveo radeći na albumu u studiju, ali je pronašao vremena i svirati za Marka Perkovića Thompsona na rivi za Dan pobjede.

– Iako od sredine 2018. nisam u Markovu bendu jer sam se odlučio baviti svojom solo karijerom, on me pozvao da se pridružim tom koncertu. Bilo mi je lijepo i čast svirati, prisjetio sam se starih dana. Publika koju sam stekao svirajući s Markom i koja me prati voli moje pjesme koje sad radim i vjerujem da mi karijera ide u pozitivnom smjeru. Veselim se sljedećoj godini i promociji albuma. 

foto: rr

Poslušajte i prvi Ivankovićev singl:

 

Ostavi komentar