Veliki uspjeh 1. Šenkofske eko biciklijade

Zajednica sportskih udruga i saveza Međimurske županije šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo: 

Ni pokoja kap kiše nije uspjela umanjiti radost sudionika 1. Šenkofske EKO biciklijade. Održana na praznik Dan državnosti pokazala se kao pun pogodak uz brojne pohvale svih onih koji su biciklirali dionicu od Šenkovca prema Knezovcu i natrag.

Načelnik Općine Šenkovec Robert Meglić nije krio zadovoljstvo posjećenošću, ali i organizacijom. „Već na startu utrke kod EKO Centra znali smo da smo uspjeli. Tamošnji parking skoro da nije bio dovoljan da ugosti sve naše sugrađane na biciklima“ izjavio je Meglić i dodao kako su vremenske prilike mogle biti malo bolje što bi još pozitivnije utjecalo na odaziv.

„S obzirom kakvo je vrijeme bilo za vikend još smo imali i dobre uvjete te smo sa 150 prijavljenih sudionika, svih generacija, i više nego zadovoljni. Ovo je bila prva biciklijada, ali će postati tradicija i već sada mogu najaviti kako će 30. svibnja u Šenkovcu u buduće biti obilježen na ovaj način“ poručio je Meglić.

Biciklijada je održana u sklopu projekta Međimurje Europska regija sporta 2022., a svi sudionici su na poklon dobili vrećicu/torbu pokrovitelja EKO Centra, biciklističku flašicu Europske regije sporta, jabuku i bočicu vode. Pekara Friško pak je osigurala klipiće kojima su se najviše veselili najmlađi.

Osim toga svi prijavljeni ostvaruju i popust na kupovinu u EKO Centru od 10 posto do kraja lipnja, a na kraju biciklijadu na području SRC Gorčica podijeljene su besplatne porcije gulaša.

„Ovo je bila jedna prekrasna sinergija između Općine, najjačeg šenkovečkog gospodarskog subjekta EKO Međimurja, Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije te volontera iz  Šenkovca i Knezovca. Imali smo pomoć sa svih strana, a posebno moram izdvojiti ljude iz STK Šenkovec, Udruge sportske rekreacije „Sport za sve Šenkovec“, Udruge HAKL Šenkovec, Udruge OKUS Knezovec i vatrogasaca iz oba naša naselja.

Oni su nesebično dali svoje vrijeme da sve na kraju uspije“ zaključio je načelnik Meglić te dodao da je Općina Šenkovec već surađivala sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije i kako je ta suradnja uvijek imala odlične rezultate. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE