U Selnici uspješno obučeno 36 novih vatrogasaca

Vatrogasna zajednica Međimurske županije uz domaćinstvo DVD-a Selnica organizirala je obuku za zvanje Vatrogasac, koja se održavala u Selnici od 20. veljače do 11. ožujka. Obuci za zvanje ukupno je prisustvovalo 36 polaznika.

Obuku je uspješno završilo svih 36 polaznika, a sredine odnosno općinske i gradske zajednice Selnica, Vratišinec, Nedelišće, Sveti Martin na Muri, Gornji Mihaljevec te Mursko Središće dobile su još više na obučenosti svojih članova, a što će se kod njih ponajprije odraziti u vatrogasnoj preventivi, na požarima i ostalim intervencijama.

Nakon proglašenih rezultata ispita, predsjednik VZMŽ-a Mario Medved polaznicima je čestitao na uspješno položenim ispitima i stjecanju zvanja te je svima zaželio da svoje znanje prenose na kolege vatrogasce u matičnim društvima, kao da se i dalje usavršavaju. Čestitkama su se pridružili i Zapovjednik VZMŽ-a Robert Meglić, načelnik općine Selnica Ervin Vičević, predstavnik VZ-a grada Mursko Središće Marko Strojko te predsjednik DVD-a Selnica Davor Debelec.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE