2.2 C
Čakovec
Subota, 25 studenoga, 2023

DVD Pretetinec postigao svoj najveći uspjeh

Danas popodne slavili su i družili se vatrogasci DVD-a Pretetinec i njihovi prijatelji.

Nakon odličnog uspjeha prijepodne na regionalnom natjecanju među četiri županije (Međimurska, Varaždinska, Koprivničko-križevačka i Krapinsko-zagorska) na koji su se plasirali nakon županijskog natjecanja vrijedilo je proslaviti.

Cure su na natjecanju imale najbolje pojedinačno vrijeme i drugo vrijeme u ukupnom poretku među podmlatkom. Kako su se osim tog vremena bodovale godine i štafeta, osvojile su ukupno 6. mjesto koje je također bilo nagrađeno zlatnom medaljom. Tako su pokazale da i mali mogu biti veliki.

DVD Pretetinec je malo društvo koje ima 64 člana, od toga što je posebno bitno naglasiti čak 35 podmlatka i mladeži, što je bogatstvo i budućnost ovog društva.

Sinergija koja je rođena između mladih vatrogasaca, njihovih roditelja, mentora Mirka Horvata, Matije Ivanuše i Luke Kravaršćana, predsjednika DVD-a Damira Podvezanca, zapovjednika Matije Ivanuše i tajnika Mirka Horvata, rijetko se viđa.

Pa ne čudi što su danas s ponosom na sve svoje vatrogasce proslavili završetak jako dobre sezone u kojoj je podmladak žena osvojio 1. mjesto na županijskom natjecanju, pomeo konkurenciju i osvojio čak tri medalje na općinskom natjecanju i to za podmladak žene, muški i mladež, dok je starija muška ekipa bila četvrta. Takav rezultat dogodio se prvi put u povijesti ovoga DVD-a.

Na rezultate su posebno ponosni i roditelji mladih vatrogasaca koji ističu da je sve rezultat iznimne suradnje s mentorima i upravom.

Kako su nam djevojke rekle, sve su dobre prijateljice i jedva čekaju svaki trening, izlet, druženje, sladoled jer mentori su super i odlično se slažu.

Kako za tri godine DVD slavi 100 godina postojanja, nadaju se da će do onda postati još i bolji te se plasirati i na državno natjecanje.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

29. Jazz fair donosi nešto žešći jazz

29. Jazz fair- petak

Vremenska prognoza: Za vikend nam stiže snijeg?

Prelog domaćin još jednog Gospodarskog foruma