Udruga STARS i DG Sport Prelog organiziraju 9. Amaterski malonogometni turnir na umjetnoj travi

malonogometni turnir

U subotu 26. lipnja 2021. godine sportska udruga STARS i DG Sport Prelog organiziraju 9. Amaterski malonogometni turnir na umjetnoj travi pod nazivom „MED FIRMAMA 2021“ .

Potaknuti dobrim iskustvom iz proteklih godina organizatori su uvjereni da će turnir proći u sportskom i veselom duhu te poručuju:

-Iskoristite ovaj turnir kao odličan team building za vaše djelatnike Broj ekipa je ograničen na 16 zato požurite s prijavom. Ukoliko se zbog nastale situacije s epidemijom prijavi manje od 6 ekipa, turnir ćemo odgoditi za bolja vremena.

Turnir će se održati u Sportsko Rekreacijskom Centru DG Sport u Prelogu od 13 sati. Također ove godine jedan od sponzora turnira je Zagrebačka pivovara koja će se pobrinuti za vrijedne nagrade.

Pravo sudjelovanja na turniru imaju samo djelatnici ” firme” koja se prijavljuje. Svaka ekipa ima pravo prijaviti maksimalno 12 igrača. Utakmice se igraju sustavom 5+1 (5 igrača + vratar) na dva terena, u trajanju od 20 minuta. Kotizacija po ekipi iznosi 400 kn. Svaki igrač ekipe ima osiguranu hranu, a cijela ekipa dobiva 2l vina + 2l vode.

Prve tri plasirane ekipe očekuju vrijedne nagrade (nagrade, pehar, medalje, priznanje).

Izvor: grad Prelog

Ostavi komentar