-0.1 C
Čakovec
Ponedjeljak, 27 studenoga, 2023

U Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan sve spremno za novu sezonu treninga!

Tradicionalno s početkom nove školske godine u gimnastičkom klubu – Marijan Zadravec Macan iz Čakovca kreće i nova sezona treninga.

U dvorani Macanovog doma u čakovečkom središtu, u kojemu svakodnevno trenira najtrofejniji hrvatski gimnastičar Filip Ude, sve je spremno za prihvat brojnih mališan koji će s prvim ponedjeljkom u rujnu vježbati gimnastičke elemente uz vodstvo provjerene i uhodane trenerske ekipe.

Macanovci će prije toga u sklopu projekta Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ od 29. kolovoza do 2. rujna provoditi gimnastički kamp.

Gimnastički kamp MacanGimnastički kamp Macan

Stručna trenerska ekipa će svakog radnog dana od 9 do 11 sati u Macanov domu pripremiti zanimljiv sportski sadržaj za sve zainteresirane osnovnoškolce. Gimnastički kamp jedan je od najposjećeniji u sklopu projekta Ljetnih kampova velikim dijelom zbog odlične komunikacije vrsnih trenera kao i mogućnosti vježbanja uvijek zanimljivih elemenata na različitim spravama.

Što se sve može isprobati u programima gimnastičkog kluba bit će demonstrirano na otvaranju sezone u subotu 2. rujna 2022. kada će u gradskom središtu na Trgu Republike Macanovci postaviti poligon s brojnim spravama koja će moći iskušati djeca različite životne dobi.

plakat Macanovci

Iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan s ponosom ističu kako su svi klupski programi odobreni i verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Kako bi dodatno pomogli roditeljima na početku nove vrtićke i školske godine, svim polaznicima U RUJNU DAJU 50% POPUSTA na članarinu.

Ako još niste član Macan, a želite upisati svoje dijete u gimnastičke programe, možete to učiniti putem aplikacije IT Sport na linku: PIJAVA.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 095/702-0877 te mailom na [email protected].

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE