U 2. kolu međimurskih liga Međimurske novine za nijansu bolji gosti

stolni tenis

U 2. kolu s 15 pobjeda su za nijansu bolji bili gosti, domaćini su dobili 13, a dvije utakmice su završile neriješenim ishodima, dok su zbog bolesti igrača dvije utakmice odgođene.

U Šenkovcu je trebao biti odigran derbi između ZEN-Šenkovca 2 i Putjana Brida, ali je utakmica bila daleko od derbija, jer su domaćini ponovo igrali bez Jurinca i Vidovića pa su Preksavec i društvo slavili s visokih 7:3. U 2. ligi su Čakovec 2 i Goričan 1 upisali i druge pobjede pa dijele prvo i drugo mjesto, a nove bodove su u 3. ligi osvojili Donji Kraljevec 2 i ŠŠK Čak.

Utakmica između USTA Belice 2 i Putjana 3 u 4. ligi je odgođena pa je s nova dva boda sama na vrhu Kos-Kotoriba 4, dok je novim pobjedama, s po 4 boda na čelu tablice 5. lige trojac Kos-Kotoriba 5, Goričan 2 i Čakovec Joka. Dragoslavec Breg i Donji Kraljevec 1 su i 2. kolu pobijedili pa su na vrhu 6. lige, a u 7. ligi s po 4 boda i istom razlikom dobivenih i izgubljenih partija vode Prelog 3 i Goričan 4.

Korona je počela grickati i stolnotenisače pa je već odgođena jedna utakmica 3. kola, a bude li ih više trebat će se razmišljati i o prekidu prvenstva, o čemu će odluku donijeti Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza.

Tekst:Franjo Flac

Ostavi komentar