Korona donijela više stresa i manje seksa!

– Zbog seksualnih poremećaja mali broj osoba traži pomoć stručnjaka, a jedan od razloga je svakako sram. Kod nas su ljudi još uvijek neskloni razgovarati iskreno o seksualnosti i seksualnim problemima, istaknula je čakovečka psihologinja Andreja Bogdan u našoj ovotjednoj temi MEĐIMURSKIH NOVINA. 

U članku, između ostalog, otkirivamo kakav je seksualni život Međimurki i Međimuraca za vrijeme aktualne zdravstvene krize uzrokovane pandemijom koronavirusa. U razgovoru sa psihologinjom Bogdan saznali smo i koji su najčešći seksualni poremećaji kod muškaraca i žena te s čim su oni povezani.

Isto tako, bavili smo se pitanjem zdravljem muškaraca, odnosno oboljenjima specifičnim za muškarce koja uključuju probleme vezane uz erektilnu disfunkciju, čime se bavi andrologija, urološka subspecijalizacija. Na tu temu razgovarali smo s doktorom Hrvojem Kokićem, specijalistom urologije te subspecijalistom andrologije iz Čakovca.

Saznali smo i posežu li muškarci za plavim tableticama te jesu li one opasne za zdravlje. Posjetili smo i sexy shop Eroticom te otkrili kakve su igračke u trendu te što nam sve novoga omogućuju mobilne aplikacije.

Cijeli članak pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 23. listopada, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar