Sumnja se u stravičan zločin! Otkrivena tajna zamrzivača u kojem je 18 i pol godina mrtva ležala Jasmina Dominić

Jasmina Dominić
Gotovo svi članovi uže i šire obitelji Smiljane Srnec odbili su svjedočiti,

Strava i užas u Palovcu. Zamrzivač koji je u obiteljskoj kući radio, ali ga nitko nije smio otvarati više od 18 godina skrivao je tajnu koja je danas otkrivena.

Kako saznajemo od susjeda, u jednom od dva zamrzivača koji je korišten u obiteljskoj kući ove subote pronađeno je mrtvo tijelo Jasmine Dominić čiji je nestanak policiji prijavljen još u kolovozu 2000. godine. Tada je imala 23 godine. Kao mjesto nestanka prijavljeni je Zagreb gdje je Jasmina studirala. Bez obzira što je nestala u mjesecu kada nema nastave, ni studija, ništa nije upućivalo da se dogodilo najgore.

Leš Palovec
Istražiteljske ekipe policije i forenzičara u Palovcu

Nakon što je danas oko 10:30 sati otkriven leš nestale djevojke i stigla prijavi Hitnoj pomoći (?) i policiji, započela je opsežna istraga cijelog slučaja i pretraga dvorišta i obiteljske kuće, u koju se uz policiju uključila i zamjenica državnog odvjetnika.

Glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek za Međimurske novine potvrdio je da su u njihove prostorije na obavijesni razgovor privedene dvije osobe koje se dovodi u vezu s pronalaskom leša.

Prema neslužbenim informacijama koje kolaju Palovcem, policija je na obavijesni razgovor odvela Jasmininu sestru i njezinoga supruga.

Po svemu sudeći sve upućuje nažalost na zločin, jer je leš koji je pronađen u zamrzivaču slučajno otkrio onaj tko to očito nije smio.

– Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj – rekao je Martin Dominić otac Jasmine Dominić 2011. godine za Večernji list. Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu.

Leš Palovec
U obiteljskoj kući u kojoj je živjela pronađen je leš Jasmine Dominić koja je nestala kada je imala samo 23 godine

Jasminin otac umro je pred nekoliko godina, dok njezina majka živi i radi u Njemačkoj.

Međimurske novine i dalje pozorno prate ovaj strašan događaj u Palovcu.

(vv, foto: zv)

 

 

 

Ostavi komentar