NOVI DETALJI UŽASA U PALOVCU: Susjedi potvrdili da je u zamrzivaču ispod stepenica, godinama skrivana mrtva Jasmina

IMG_6434
U subotu tijekom poslijepodneva sve do navečer obavljena je opsežna istraga obiteljske kuće u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo Jasmine Dominić

Tko je i kako otkrio tijelo u zamrzivaču i radi li se doista o nesretnoj Jasmini Dominić iz Palovca koji je nestala prije 20-tak godina, još uvijek nije službeno potvrđeno.

No, kako smo doznali na terenu, susjedi su potvrdili da je, nažalost, u zamrzivaču, ispod stepenica, pronađena mrtva Jasmina, mlada djevojka za kojom se traga već 18 i pol godina.

Istina, nitko od njih nije bio baš razgovorljiv budući da je njima i teško shvatiti i prihvatiti činjenicu da se upravo u njihovom susjedstvu, dogodila nezamisliva tragedija, odnosno zločin koji je odjeknuo cijelim Međimurjem i šire.

Teško je, rekli su nam i zamisliti, ako se doista potvrdi sumnja na nekoga od ukućana, da je mogao s time živjeti toliko godina. A kako li će tek biti poslije tim ljudima, kada se sve razriješi, samo su neka, od mnogobrojnih pitanja na koje susjedi traže odgovore.

A odgovore traži i međimurska policija, njihovi forenzičari i istražitelji, državno odvjetništvo i ostale nadležne službe i institucije.

Provodi se opsežna istraga cijelog slučaja koja je obuhvatila i pretragu dvorišta i obiteljske kuće.

Glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek za Međimurske novine potvrdio je da su u njihove prostorije na obavijesni razgovor privedene dvije osobe koje se dovodi u vezu s pronalaskom leša.

Prema neslužbenim informacijama koje kolaju Palovcem, policija je na obavijesni razgovor odvela Jasmininu sestru i njezinoga supruga.

Po svemu sudeći sve upućuje nažalost na zločin, a leš je u zamrzivaču prema navodima susjeda slučajno otkrio budući suprug Jasminine nećakinje.

Ostavi komentar