-0.6 C
Čakovec
Subota, 9 prosinca, 2023

Štrigovske noći: Otvorenje vidikovca, koncert Frajli i štrigovski gulaši!

U vikendu pred nama održat će se Štrigovske noći.

U petak, 22. srpnja, otvara se Biciklističko informativni centar s vidikovcem na Mađerkinom bregu i zbog toga će vrijediti posebna regulacija prometa. Automobilima neće biti dozvoljen pristup Mađerkinom bregu ni s jedne strane, već će biti organiziran BESPLATAN PRIJEVOZ autobusom od 17 sati. Autobus će stajati kod Doma kulture Štrigova, stoga možete ostaviti svoje automobile u Štrigovi i bezbrižno se odvesti na sam Mađerkin breg bez straha da ćete upasti u gužvu. U 22 sati zakazan je koncert Grupe The Frajle.
U subotu, 23. srpnja, imat ćete prilike uživati u baletnom nastupu po prvi puta u Štrigovi, a nastupit će učenice Baletne škole Ana iz Slovenije.
Također, subota je već tradicionalno rezervirana i za sportski dio događanja uz 2. Stridon run na koji se još uvijek možete prijaviti na: http://www.akm.hr/2-stridon-run-subota-23-7…/sadrzaj/707.

Za glazbeni dio i za zabavu za sve prisutne pobrinut će se party bend Nova pot.
A posljednjeg dana Štrigovskih noći možete isprobati štrigovske gulaše koji će nastati u sklopu Štrigovskog grunta s kuhačom, a za zabavni glazbeni dio pobrinut će se TS Podrumari.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE