10.1 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

DŠR Lančić Knapić pokorili Dolić

U subotu 16.7.2022. se održao 1. otvoreni turnir u odbojci na pijesku, u organizaciji odbojkašica Nedelišće Eltinga u suradnji su Turističkom zajednicom Općine Nedelišće i Općinom Nedelišće.

Sudjelovalo je 20 ekipa koje su bile podijeljene u 4 skupine. Odigralo se čak 40 utakmica po skupinama te su se iz svake skupine u četvrtinu finala plasirale dvije najbolje ekipe. Nakon polufinala i utakmice za 3. mjesto u kojoj su slavili Avenđersi sa 2:0 protiv ekipe Ko bi znal, slijedilo je neizvjesno finale između ekipa Nik Titanik i DŠR Lančić Knapić. Ekipa Nik Titanik osvaja prvi set, no tada dolazi do preokreta te DŠR Lančić Knapić pobjeđuje s 2:1 u setovima i zasluženo osvaja turnir.

Poredak 4 najbolje ekipe:

  1. DŠR Lančić Knapić (Erika Kljunić, Martin Anđel, Karlo Jakopović)
  2. Nik Titanik (Iva Novak, Tomislav Radiković, Vedran David)
  3. Avenđersi (Antonia Hajdinjak, Marko David, Saša Dodlek)
  4. Ko bi znal (Borna Baksa, Mia Vrhar, Maja Cmrečnjak, Andrej Matotek)

Organizatori su pripremili i vrijedne nagrade za prve 3 ekipe koje su se sastojale od novčanog dijela, poklon bonova u restoranima, a  naravno, tu su bile i medalje te pehari.

Odbojkašice OK Nedelišće Eltinga poručuju: „Atmosfera na turniru bila je odlična, a igra još bolja. Svi smo jako zadovoljni odazivom ekipa i gledatelja. Ovim putem zahvalili bismo se i svima koji su svojim donacijama i sudjelovanjem pomogli u organizaciji: Turističkoj zajednici Općine Nedelišće, Općini Nedelišće, tvrtkama Elting d.o.o. i Toroid d.o.o., DVD-u Nedelišće, restoranima Le Martin Restaurant i Atlantik, Pizzeriji ŠUT, KOP-u Čakovec, NK Mladost Ivanovec te Udruzi žena Pretetinec.“

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE