Stela i Paula Posavec iz Strahoninca važne su karike zagrebačke Lokomotive

paula i stela posavec

U domu Posavčevih u Strahonincu sport je svakodnevna tema razgovora, tako da su Stela i Paula, i da su htjele, nisu mogle pobjeći od njega. Odlični rezultati koje postižu na rukometnim terenima, bile su povod našem razgovoru i posjetu ovim odličnim mladim sportašicama.

Naime, čakovečki rukomet posljednjih godina “siromašniji” je bez blizanki Posavec, koje su dugo bile perjanica ŽRK-a Zrinski, u kojem su započele svoju sportsku karijeru, dok danas brane boje zagrebačke Lokomotive. 

Ove simpatične i vedre 24-godišnjakinje u rukometne vode ušle su sa samo devet godina, zahvaljujući roditeljima koji su se aktivno bavili sportom, no velikim dijelom za početak njihove rukometne karijere zaslužna je susjeda koja se bavila rukometom te su blizanke nekoliko puta otišle s njom na trening, nakon čega su se zaljubile u taj sport i počele ga redovito trenirati.

Cijeli članak Siniše Obadića pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od sutra, petak 15. svibnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar