Poseban prilog Međimurskih novina: Uredite svoj dom, vrt, terasu ili okućnicu

Poseban prilog Međimurskih novina Dom i vrt izlazi ovaj petak 15. svibnja na čak 20 stranica samo u Međimurskim novinama.

U posebnom prilogu Dom i vrt saznajte kako urediti svoj dom, vrt ili okućnicu.

Donosimo razgovor s odvjetnicom Ines Mošmondor koja otkriva koji su tri koraci na koje treba obratiti pozornost kako vas ne bi preveslali prilikom kupnje nekretnine.

Razgovarali smo s Branimirom i Monikom Mihalic iz Kotoribe koji su kupili staru kuću i preuredili je u pravi mali dizajnerski raj.

Predstavljamo urbane vile koje će se graditi u Mihovljanu, pročitajte u prilogu kakve će biti i koliko će ih biti.

Donosimo nove trendove u uređenju kuhinje, sazznajte kako je učiniti prostranom i funkcionalnom i kako postići da sve stane i bude nadohvat ruke.

Povrtnjak se vraća na velika vrata, a mi vam u našem posebnom prilogu otkrivamo koliko veliki vrt treba jedna obitelj i što sve mora sadržavati.

Također, saznajte i kako napraviti biodinamički vrt, odnosno vrt u skladu s prirodom.

Sadite li ukrasno bilje na balkonu, terasi ili okućnici, saznajte što posaditi sukladno količini svjetlosti, načinu života i stilu kuće ili stana.

Osim toga, saznajte sve o bazenima u dvorištu kuće, kako i čime zatvoriti terasu i stopiti je s prirodom, gdje i kakav madrac kupiti, gdje nabaviti najbolji građevinski materijal, prozore, te ostalu opremu za obnovu ili gradnju svog doma.

Sve to i više donosimo u posebnom prilogu Međimurskih novina u petak!

Čitamo se.

Ostavi komentar