SEMAFOR na raskrižju Zrinsko-Frankopanske i Novakove nakon pet dana ponovno u funkciji!

Nakon pet dana konačno je proradio semafor na raskrižju Zrinsko-Frankopanske i Ulice dr. Ivana Novaka u Čakovcu kod trgovačkog centra Lidl.

6. srpnja u 5 ujutro Policijska uprava Međimurska zaprimila je nepoznatu telefonsku dojavu prilikom koje je prijavljen oštećeni semafor.

Tako su semafori bili izvan funkcije od 6. do 10. srpnja, a policija kaže kako još nije točno utvrđeno zašto je točno došlo do oštećenja. Ovo raskrižje time je postalo vrlo opasno, te je policija zamolila građane da posebno paze kad se uključuju u promet iz sporednih ulica. 

Pitali smo Grad Čakovec što se događa po pitanju opasne situacije u kojoj semafor uopće ne radi. Samo su kratko odgovorili kako je novi semafor naručen, te se čeka njegovo postavljanje koje je zakazano bilo za 10. srpanj. Dodali su kako je bio oštećen lijevi skretač, te su zbog njegovog oštećenja ugasili signalizaciju na semaforu. Semafor je danas ponovno u funkciji. 

Policija je rekla kako se sumnja na prometnu nesreću, ali nakon dojave kad su stigli na mjesto oštećenja semafora nikoga nisu pronašli, kao ni znakove prometne nesreće. 

Ostavi komentar