Robert Dežđek i dalje predsjednik Kotoripskih begača

U subotu je održana 10. po redu redovna skupština kluba koja je ujedno bila i izborna.

Uz prisustvo 25 od 39 člana, redom su jednoglasno prihvaćeni svi podneseni izvještaji. Posebno je istaknuto zadovoljstvo oko uspješnoga nastupa članova na utrkama Kupa sjeverozapadne Hrvatske kao i brojnim ligama u djelu sjeverozapadne Hrvatske. Isto tako uspješno su se organizirale tri utrke i to: Utrka 3 mosta, Kotoripska 15-ica i Božićna utrka te je naglašeni da se s organizacijom istih ide i u narednom razdoblju.

Nakon toga pristupilo se izbor novog vodstva kluba. Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova na novi mandat od četiri godine za predsjednika kluba izabran je Robert Dežđek, tajnik kluba ostaje i dalje Siniša Kovačić, dok je za dopredsjednika izabran Krešimir Tilošanec. Izabran je i novi izvršni i nadzorni odbor . Izvršni odbor uz spomenuti trojac još čine: Renata Herc, Marina Dolenec, Damir Lukša i Nenad Podgorelec .Nadzorni odbor je izabran u sastavu Dragutin Gašparić, Drago Pintarić i Alen Maltar.

Nakon izbora novog vodstva kluba dodijeljena su priznanja trojici člana za 10 godina aktivnog članstva u klubu. Priznanja su dobili: Drago Pintarić, Alen Maltar i Siniša Kovačić.

Na samo kraju skupštine prisutnima se obrati Načelnik općine Kotoriba Dario Friščić koji je čestitao novom vodstvu kuba i iskazao svoju potporu u daljnjem radu udruge. Skupština je završila prigodnim domjenkom.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE