PROSTITUCIJA U ČAKOVCU: 57-godišnjak u zatvoru jer je svoju djevojku silovao i tjerao da pruža seksualne usluge

prostitucija
Ilustracija

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv muškarca (57) kojeg sumnjiče za silovanje i prostituciju koja se događala u Čakovcu i Zagrebu o čemu su ovog utorka izdali priopćenje.

– Sumnja se da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu žrtvi, koja je htjela prekinuti intimnu vezu s njim, prijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji te da će ubiti nju i njezinu obitelj i dići kuću u zrak. U više ju je navrata i fizički napadao čime je savladavao njezin otpor i silovao je.

Također, sumnjiči se da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga. Žrtva je bila prisiljena, u strahu od napada i prijetnji, većem broju muških osoba za iznose od 500 do 1.000 kuna pružati seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu.

Primljeni novac nije zadržavala, već je predavala okrivljenome čime je on stekao protupravnu korist u iznosu većem od 100.000 kuna.

Muškarac se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Ostavi komentar