UŽASNE SCENE S MJESTA NESREĆE KOD G. KURŠANCA: U kobnom pretjecanju život izgubili 17-godišnjak i 24-godišnjak

prometna g. kuršanec
Užasna scena izgleda oba automobila nakon sudara kod G. Kuršanca u kojem su dva preminula

Kao što smo već javili u kobnom pretjecanju i teškoj prometnoj nesreći koja je uslijedila danas oko 16:05 dva mladića iz Piškorovca izgubila su život malo poslije G. Kuršanca na prometnici u pravcu susjednog Kuršanca. Na toj cesti u neposrednoj blizini bilo je smrtno stradalih i prošle godine.

prometna g. kuršanec
U zelenom automobilu KŽ registracija koji je sletio sa ceste i prevrnuo se smrtno su stradala dva mladića

Na licu mjesta užasne scene, krš i lom oba automobila. Zeleni automobil KŽ registarskih pločica kojeg je vjerojatno vozio 24-godišnjak, dok je na suvozačkom mjestu bio 17-godišnjak gotovo je u potpunosti uništen nakon pretjecanja i sraza s automobilom koji je naišao iz suprotnog pravca.

41-godišnji vozač u drugom automobilu VŽ registarskih oznaka zadobio je tjelesne ozljede i Hitna pomoć prebacila ga je u čakovečku bolnicu. Za sada nije poznata kakva je težina ozljeda vozača bijelog vozila čiji je prvi kraj također u potpunosti uništen u nesreći.

U automobilu KŽ registarskih pločica oba mladića vozač i putnik izgubili su život, a oba su kako neslužbeno saznajemo iz romskog naselja Piškorovec.

prometna g. kuršanec
Prometnica G. Kuršanec – Kuršanec od 16:35 je zatvorena za promet zbog očevida

– Vozač je automobilom križevačkih registracija krenuo u pretjecanje vozila ispred sebe. Kad se vraćao u svoju traku sudario se s automobilom varaždinskih registracija kojim je iz suprotnog smjera dolazio 41-godišnjak. Vozilo u kojem su bili preminuli mladići potom se prevrnulo i sletjelo sa ceste doznajemo iz PU međimurske.

Potpuna informacija o tome što se dogodilo slijedi nakon očevida koji je započeo u 16:35 i tijekom njega cesta G. Kuršanec – Kuršanec zatvorena je za promet.

prometna g. kuršanec
Poginuli mladići iz Piškorovca prve su dvije smrtno stradale u prometnim nesrećama u Međimurju ove godine

Foto: Z. Vrzan

Ostavi komentar