Pronađen je počinitelj koji je ukrao veću količinu satova iz trgovine u Čakovcu

Ukradeni satovi PU međimurska
Ilustracija:Ukradeni satovi, Foto: PU međimurska

Tijekom proteklog vikenda, između 17. i 19. rujna 2021. godine, evidentirane su tri teške krađe i pet krađa. U jednoj krađi nastala je materijalna šteta veća od 1.000 kuna, dok je u četiri krađe šteta manja od 1.000 kuna, priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

 U subotu, 18. rujna 2021. godine u noći, u Orehovici, Ulici Zrinskih nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao nekoliko komada peradi, ručnu pumpu i hidropak. Potom je iz otključane garaže ukrao osobni automobil u kojem se u bravi nalazio ključ te se odvezao na ulicu gdje ga je zaustavio građanin, nakon čega je vozilo ostavio i pobjegao. U blizini mjesta događaja zaustavio ga je drugi građanin i zadržao do dolaska policijskih službenika.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 35-godišnjak s područja Općine Orehovica počinio opisano kazneno djelo.Pronađeni ukradeni predmeti vraćeni su vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Ovom prilikom Policijska uprava međimurska zahvaljuje građanima na pravovremenoj reakciji i pomoći kod hvatanja počinitelja kaznenog djela.

U nedjelju, 19. rujna 2021. godine, između 8 i 16 sati u Strahonincu, Poljskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađen počinitelj koji ukrao veću količinu satova

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnjak sa šireg područja Općine Donja Voća počinio kazneno djelo Teška krađa te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Naime, u petak 17. rujna 2021. godine u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava provalio je u trgovinu odakle je ukrao veću količinu ručnih satova. Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec počinitelj je uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave međimurske. Ukradeni predmeti vraćeni su vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Ostavi komentar