Promovirana 24 nova majstora svog zanata

Majstori svog zanata s diplomama

Na svečanosti u zgradi Scheier u Čakovcu Obrtnička komora Međimurske županije upriličila je svečanu podjelu majstorskih diploma.

Boris Lukovnjak, predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije i župan Matija Posavec uručili su diplome majstorima. Pravo na diplomu je steklo 24 majstora koji su položili ispit, a dvojica i dvije kako bi bili majstori dva zanata srodnih djelatnosti. Na podjelu nisu došli svi, jer su pojedini majstori bili spriječeni poslovnim ili privatnim obavezama.

Na dva ispitna roka u veljači i svibnju ove godine majstorske ispite su položili: Zvonko Hižman za autolimara, Josip Lugović za autoservisera, Melita Židov za automehaničara. Ispit za majstora bravara položili su Siniša Horvat, Robert Bergovec, Davor Rainer, Za majstora fasadera: Davor Rainer i Ivica Ferenc koji je ujedno položio i ispit za soboslikara ličioca.

Emanuel Bočkaj položio je majstorski ispit za instalatera grijanja i klimatizacije. Za majstora kuhara ispit su položili Petar Bojčić i Tomislav Đurđević. Za majstora limara ispit je položio Tomislav Đurđević. Za očnog optičara Andrijana Kreš. Za pedikera Sara Mitetek. Za strojobravara Ivan Hatlak i Mladen Ivanović. Za natkonobara Vesna Šoković_Plantak. Za plinoinstalatera Boris Rendić koji je ujedno položio i majstorski ispit za vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizacije.

I Leonard Novak, Damir Bočkaj i Dejan Miholić položili su majstorske ispite za vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizacije. Ispit za stolara položili su Davor Golub, Saša Baumhak, Tihomir Šestan i Fridrich Zimprich.

Ostavi komentar